3. kolo
12.09.2020 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Gaetan Laborde (© AFP)

Montpellier přehrál OGC Nice 3:1, dva góly vstřelil Congré

Skvělý zápas mají za sebou fotbalisté Montpellieru, kteří si dokonale smlsli na Nice. Od začátku zápasu bylo HSC aktivnější a tuto převahu brzy využilo. Další góly vstřelili domácí až po změně stran a Nice už pouze korigovalo.

Osmnáct minut trvalo, než se Montpellier prosadil poprvé. Nutno dodat, že domácí měli převahu od samotného začátku a branka Gaëtana Labordeho byla jen logickým vyústěním. Už ve 14. minutě prověřil Beníteze nebezpečnou střelou Andy Delort a o čtyři minuty později využil Gaëtan Laborde jeho perfektního sklepnutí a poslal Montpellier do vedení.

V pohodě hrající domácí dál zaměstnávali defenzívu Nice a jen skvělé zákroky Beníteze znamenaly jen nejtěsnější náskok. Delort i Laborde si na něm v rychlém sledu vylámali zuby. Patrick Vieira nemohl být na lavičce Les Aiglons v žádném případě spokojen.

Po změně stran navíc pokračoval nápor domácích a v 51. minutě už to bylo 2:0. Daniel Congré si naskočil na rohový kop Savaniera a v tomto případě byl Benítez bez šance. Hosty neprobudila ani druhá branka a když po hodině hry zvýšil na 3:0 dorážkou opět Congré, bylo Nice zralé na ručník.

Hotovo však nebylo. O pět minut později jako blesk z čistého nebe snížil na 1:3 hlavičkující stoper Dante a Nice ještě mělo o co hrát. Gólová akce však byla výjimkou, Montpellier předvedl naprosto koncentrovaný výkon a výsledek si až do závěrečného hvizdu pohlídal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bude mít book pravdu????? Nejsem o tom přesvědčen. Je to ale jeho práce, ví o každé píííí.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl pravdu, kluk jeden ušatý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele