25. kolo
14.02.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bordeaux se rozešlo s Marseille 0:0

Žádný gól nepadl v utkání mezi Les Girondins a trápící se Marseille, což zároveň znamená, že mezi oběma celky zůstává jednobodový rozdíl. Šancí bylo k vidění minimum, zato se na straně Olympique Marseille dvakrát červenalo. V krátkém sledu vyfasovali nejpřísnější trest Balerdi a Benedetto. Domácí si ani po tom nedokázali vytvořit šanci, natož vstřelit gól.

Ona to ani žádná atraktivní podívaná nebyla. V prvním poločase se urodila jen jedna velká šance, kterou zahodil domácí Hwang. Ten si ve vápně převzal přihrávku a pohotově zakončoval na vzdálenější tyč, ovšem branku těsně minul.

Jinak to byla nuda, nuda a zase nuda. Bordeaux muselo před koncem poločasu řešit zranění Tomy Bašiće, kterého nahradil Mehdi Zerkane a tím výčet "zajímavých" okamžiků skončil. Ve druhém poločase získávalo převahu domácí Bordeaux, což bylo také dáno situací z 55. minuty. Obránce hostí Balerdi sejmul Oudina a sudí Brisard vyřkl přísný verdikt a poslal Marseille do oslabení. Jihofrancouzi byli hodně frustrovaní a Balerdiho zakrátko následoval Benedetto za naprosto zákeřný faul na Koscielnyho.

Víc jak půlhodinu hráli Les Girondins dvojnásobnou přesilovku, ale pokutové území Marseille jakoby bylo zakleté. Územní převaha tu sice byla, ale bez výraznějšího momentu. Hosté se zakopali před vlastním vápnem a výsledek 0:0 dovedli do zdárného konce. Girondins měli v zápase jen jednu střelu na branku a s takovou mohli na tři body těžko dosáhnout.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele