27. kolo
27.02.2021 13:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Méty otočily v Bordeaux výsledek a vezou tři body

Další neúspěch si na své konto připisuje Girondins Bordeaux. Tradiční celek Ligue 1 sice doma nad FC Méty vedl, ale soupeři dovolil výsledek otočit, přičemž rozhodující branku vstřelil v první minutě nastaveného času Vagner.

Nakonec tedy Les Girondins nemají ani bod, což se takřka jistě projeví i v tabulce. Bordeaux si každopádně nezasloužilo vyhrát, za celé utkání registrovalo jen jednu střelu na branku.

Začátek byl ale pro domácí výborný. Ve 14. minutě se Sabaly zmocnil balónu, přesnou přihrávkou našel Salomona Kalua, který z první poslal Bordeaux do vedení. Jeho aktivita ale polevila a Méty se postupně dostávaly do zápasu víc a víc. V prvním poločase se jim vyrovnat nepodařilo i proto, že Pape Sarr hlavičkoval kousek nad břevno.

Nebyl to poločas, který by fanoušky fotbalu zrovna bavil. Určité zlepšení přišlo po změně stran. Nejprve Thomas Delaine v těžké pozici zakončoval z malého vápna a Costil předvedl skvělý zákrok. Po hodině hry zase zahrozilo Bordeaux, ale střílený centr Oudina na malém vápně špatně zasáhl Kalou.

Girondins měli mírnější územní převahu, ovšem na to se nehraje a v 72. minutě srovnal z pohledu hostí Thomas Delaine. Před ním obrana domácích ustupovala tak dlouho, dokud Delaine přesnou střelou k tyči nesrovnal.

Méty v závěru zápasu ožily a pět minut před koncem zblízka hlavičkoval trestuhodně vedle Vagner. To byla šance, které by litoval každý tým, ale Métám to vadit nemuselo, protože v první minutě nastaveného času už Vagner po pěkné akci doklepl balón do prázdné branky. Celá akce se rodila po ose Boulaya - Ambrose - Vagner. Méty udořily v pravý čas a z Bordeaux vezou všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele