26. kolo
20.02.2021 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Ludovic Blas (© AFP)

Kiks Mandandy a vyloučení Sakaie. Další den blbec pro Marseille, ta remizovala v Nantes

Zdá se, že angažování kouče Antoina Kombouarého může Nantes přinést své ovoce. Poté, co jeho mužstvo před týdnem přerušilo svou sérii patnácti ligových klání bez vítězství v Derby de l'ouest v Angers, se nyní opět vyburcovalo k povedenému výkonu proti Marseille, s níž nakonec uhrálo cennou remízu. Stále však Kanárci zůstávají v tabulce na červených příčkách.

Dočasně zvolený hostující trenér Nasser Larguet se mohl se svým týmem aspoň do nedělního odpoledne vyhoupnout na pátou pozici tabulky, Olympique by ovšem musel bezpodmínečně na Bretaňském poloostrově zvítězit. K takové skutečnosti nakonec nedošlo i proto, že velkou hrubici vyrobil možná ten nejméně pravděpodobný hráč, a to velezkušený brankář Mandanda.

Až do té chvíle bylo tohle měření sil vyrovnané, první půle, v podstatě až na šanci domácího záložníka Blase ze 37. minuty, jehož technický pokus levačkou skončil vedle vzdálenější tyčky, nabídla logicky bezgólové skóre. V 50. minutě už nicméně Blas přece rozvlnil síť, jelikož Mandanda školácky nezpracoval míč po přihrávce spoluhráče Álvara Gonzáleze.

V 68. minutě mohl dokonce náskok Nantes navýšit Muani, jenže z blízkosti pálil jen do boční sítě. Naopak o minutu později Les Phocéens srovnali stav, centr zleva od Nagatoma propadl na Payeta, který z voleje přelstil gólmana Lafonta. Dále se ale skóre kupředu nepohnulo, za zmínku stojí už jen vyloučení hostujícího beka Sakaie, jenž nešikovně do hlavy kopl Bambu.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, lequipe.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele