2. kolo
30.08.2020 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Monako i v oslabení zvítězilo v Métách, rozhodl Badiashile

Těžké utkání mají za sebou hráči AS Monako, kteří i v početní nevýhodě zvítězili v Métách 1:0. Už v prvním poločase poslal do vedení Knížata Benoît Badiashile, ale krátce po změně stran byl vyloučen Fofana a až do konce utkání se museli hosté o výsledek obávat. Monako ani ve druhém zápase pod trenérem Nikem Kovačem nepřesvědčilo, byť má nakonec důležité tři body.

Rodily se skutečně obtížně. Po oťukávací čtvrthodině musel Kovač sáhnout k prvnímu střídání a nahradit zraněného Golovina Sofiane Diopem a zdá se, že to byla šťastná ruka, protože o pět minut později se měnilo skóre ve prospěch knížecího celku. Benoit Badiashile stál ve správný čas na správném místě, uvnitř vápna si počkal na odražený balón a tvrdou ranou ho nekompromisně poslal do sítě.

Bohužel v prvním poločase se nic dalšího nestalo. Za zmínku stojí snad jen zbytečný šlapák Youssoufa Fofany, po kterém sudí vytáhl žlutou kartu. V tu chvíli ještě nikdo nevěděl, že nebude poslední. Méty v závěru prvního poločasu několikrát zahrozily, byť do bezprostředního zakončení se nedostaly.

Jednobrankové manko nebylo žádnou katastrofou, zvláště když Youssouf Fofana předvedl na začátku druhého poločasu další žlutý faul a to pro něj znamenalo předčasný konec. Monako čekal celý druhý poločas v početní nevýhodě a to byla pro Méty obrovská šance.

V 60. minutě přišla první obrovská šance Mét, po které zazvonila branková konstrukce. Lecomte si pak ještě poradil s Nianého koncovkou. Další snaha domácích ale vycházela vniveč a čas kvapem ubíhal. Závěr byl navíc hodně kouskován střídáním, což Monaku plně vyhovovalo a nejtěsnější výsledek už se nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele