14. kolo
11.12.2020 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Étienne nevyhrálo ani na jedenáctý pokus, doma plichtilo s Angers

St. Étienne natáhlo svou sérii bez výhry už na jedenáct utkání v řadě. V páteční předehrávce čtrnáctého kola uhrálo pouze bezgólovou plichtu s Angers, alespoň však zásluhou tohoto nerozhodného výsledku neprohrálo už ve třetím zápase po sobě. Hosté v tabulce zůstali po získaném bodu na sedmém místě, předskočit je může po tomto víkendu už pouze osmé Lens.

V určitě lepším rozpoložení před tímto kláním byli hráči z Bretaňského poloostrova, kteří v uplynulých sedmi duelech urvali solidních třináct bodů z možných jednadvaceti, skolili v posledních dvou případech Lens i Lorient, nicméně tentokráte recept na svého soka nenašli. I proto, že finální statistiky jako držení míče či počet střel vyzněly v jejich neprospěch.

Jako první zahrozili domácí, Bouanga se ocitl v šestnáctce nikým nehlídaný a pravačkou překonal gólmana Bernardoniho, nacházel se ovšem v evidentním ofsajdu, a tak jeho branka nemohla být uznána. Na druhé straně mohl skórovat z vyložené pozice v pokutovém území Cabot, avšak Moulin, brankář Les Verts, perfektním zákrokem střelu vyrazil do zámezí.

Ani druhý poločas pak žádný přesný zásah nenabídl. Angers se osmělilo hned zkraje ve 46. minutě, Moulin však vychytal šanci Fulginiho. St. Étienne se hodlalo prosadit v 59. minutě, jenomže Moukoudimu zakončení hlavou nevyšlo. Síť poté nerozvolnil ani hostující náhradník El Melali, jenž byl na hřišti pouze pár minut, jeho pokus totiž zablokoval bránící Debuchy.

Suma sumárum byla dělba bodů asi tím nejspravedlivějším možným řešením. Vítězství na stranu ASSE ještě mohl strhnout v samotném nastavení dějství druhého Neyou Noupa, Kamerunec, jemuž vedení klubu zhruba před měsícem prodloužilo smlouvu a proměnilo jeho hostování z Bragy předčasně v trvalý přestup, Bernardoni ale jeho dělovku stačil polapit.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele