33. kolo
17.04.2021 12:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Jeremy Doku (© AFP)

Angers doma na Stade Rennes vůbec nestačilo

Celkem tři góly v síti a jednoznačná porážka domácího výběru. Stade Rennes zvládlo duel v Angers a vytváří tlak na pátý RC Lens. Naopak Les Scoïstes zůstanou i po tomto kole ve středu tabulky. Výhru hostů zařídili Doku, Terrier a Guirassy.

Byla to pomsta se vším všudy. Angers totiž letos dvakrát nad svým soupeřem vyhrálo. Nejprve v lize v Roazhon Parku 2:1 a posléze i stejným výsledkem v Coupe de France. Tentokrát ale mělo utkání zcela jiný vývoj.

Stade Rennes bylo od začátku výrazně aktivnější a po individuálním průniku Camavingy musel rychle z branky Bernardoni. V 18. minutě byl opět v akci Camavinga, ale znovu neměl štěstí v koncovce a branku minul. Angers tolik nehrozilo, až po půlhodině hry nesedlo zakončení Bahokenovi a výsledek 0:0 dál přetrvával. To všechno vydrželo až do závěrečných minut prvního poločasu. Ve 44. minutě vyklouzl balón Gomisovi z náruče a Bahoken ho okamžitě napálil do branky, sudí však ke zděšení domácích branku neuznal. Na vině bylo údajné Bahokenovo přistrčení, byl to však velmi přísný verdikt a s domácími zamával. Hned vzápětí totiž Rennes udeřilo. Jeremy Doku si vyměnil balón s Terrierem a střelou k tyči poslal hosty do vedení.

Angers se snažilo s výsledkem něco udělat a v blízkosti Gomise mělo několik zajímavých momentů, ovšem nic z toho neskončilo gólem. V 63. minutě si pak Scoïstes nepohlídali náběh za obranu a Taitovu nezištnou přihrávku zakončil do prázdné branky Martin Terrier. Oba celky měly možnost skórovat, ale prosadil se v závěru jen Sehrou Guirassy. V nastavení si z domácí obrany udělal tréninkové kužely a zblízka přesně zakončil. Stade Rennes zvítězilo v Angers jasně 3:0

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele