15. kolo
16.12.2020 19:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Hráči Štrasburku (© AFP)

Angers doma překvapivě podlehlo Strasbourgu

Dlouho to v zápase na stadionu Raymonda Kopy vypadalo na remízu. Nezáživná bitva dvou týmů by si nerozhodný výsledek možná zasluhovala, ale čtvrthodinu před koncem přiblížil výhru hostů Habib Diallo a v nastavení ji pojistil Ludovic Ajorque.

Všechno mohlo být přitom jinak, kdyby Stéphane Bahoken proměnil velkou příležitost na začátku prvního poločasu. Přesně po čtvrthodině hry šel sám na brankáře Kawashimu, dokázal ho i obejít, ale balón si příliš předkopl a pak už nestačil zakončit do prázdné branky. Bohužel šlo o jedinou výraznější možnost v průběhu prvního poločasu. Oba celky hrály hodně opatrně a k vidění byla i spousta nepřesností. Nezbývalo tak doufat, že se obraz hry ve druhém poločase zlepší.

Ve 49. minutě sice Aholou zkusil akrobaticky zakončit nůžkami a celou akci hosté dokončili nastřelenou brankovou konstrukcí, nicméně veškeré vzrušení bylo kvůli ofsajdu zbytečné. Rozhodující moment zápasu nastal až čtvrthodinu před koncem, když parádní technickou ranou rozvlnil síť Habib Diallo. Strasbourg překvapivě vedl, ale Angers ještě mělo dostatek času na vyrovnání. Šanci si ale nevytvořilo a naopak v nastavení inkasovalo druhý gól. Ludovic Ajorque si na hranici pokutového území zpracoval přihrávku a před vyběhnutým Bernardonim neomylně zakončil. Racing vyloupil stadion Raymonda Kopy po výsledku 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele