18. kolo
14.12.2019 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Toulouse opět prohrálo, výhru Remeši vystřelil Oudin

Už osmou porážku v řadě si na své konto připsalo Toulouse. Fialky doma rychle inkasovaly z kopačky Rémiho Oudina a až do konce zápasu nebyly schopny vyrovnat.

Hráči TFC moc toužili zlomit černou sérii sedmi porážek v řadě a kde jinde se to mělo povést, než před zraky vlastních fanoušků. Jenomže začátek zápasu domácím opět utekl a jak se později ukázalo, šlo o rozhodující chvíli celého utkání. V 9. minutě vyrobil obránce Rogel obrovskou hrubku, kterou následně potrestal Rémi Oudin, takže Remeš celkem snadno vedla 1:0.

Rychle inkasovaná branka se ukázala být pro domácí jako velký problém. Po půlhodině hry sice přišly některé šance, ale Remeš je bez větších potíží přežila.

Do druhého poločasu vstoupilo Toulouse aktivněji, ale brankáře Rajkoviće stále nebylo schopno překonat. Práci měl i Reynet, který v 60. minutě musel vyrážet nebezpečný pokus na rohový kop. Remeš měla šance utkání definitivně rozhodnout, ale jakoby obě strany nebyly schopny dát gól. Remeš to nemuselo zas tak mrzet, protože o těsný náskok už ji nikdo nepřipravil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele