10. kolo
19.10.2019 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Remeš udolala Montpellier a je třetí

Přímý útok na evropské poháry vyšel lépe Remeši, která se po dalším těsném vítězství posunula už na průběžné třetí místo tabulky. Stačil na to jediný gól v podání Abdulhamída.

O utkání nakonec rozhodla jediná branka, kterou vstřelil už po 180 sekundách Abdulhamíd. Cafara rozehrál rohový kop a Júnis Abdulhamíd hlavou k tyči rozvlnil síť. Remeš velice rychle vedla, ale Montpellier měl stále celé utkání před sebou a tedy na případné vyrovnání dostatek času. Montpellier se začal dostávat do šancí, ale selhával v koncovce. Ve 34. minutě se domácím podařilo vstřelit i druhý gól, ale sudí ho nakonec po shlédnutí VAR technologie neuznal. Na vině byl Doumbíův ofsajd. Před koncem prvního poločasu postihla HSC ještě jedna nepříjemná událost, zranil se Joris Chotard, kterého nahradil Souleymane Camara.

I ve druhém dějství byli častěji na balónu hráči Remeše, i když o nějaké větší převaze vůbec nemůže být řeč. Snaha se Montpellieru upřít nedala, ale vycházela vniveč. Navíc Remeš hrozila z brejků a po jednom z nich Dionis nechal vyniknout brankáře Rulliho. To byla vůbec největší šance v průběhu druhého poločasu.

Závěr utkání se sice dohrával na polovině Remeše, avšak bez gólového vyjádření. Domácí se tak po nejtěsnější výhře zařadili už na třetí místo tabulky. Montpellier je sedmý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele