6. kolo
21.09.2019 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Monako se znovu trápilo, bod z Remeše je vzhledem k vývoji úspěchem

Monacké trápení nebere konce a i po 6. kole zůstane Jardimův tým bez vítězství. Knížata se tentokrát musela spokojit s bodem za bezbrankovou remízu na hřišti Remeše. Zápas přitom nabídl několik dobrých příležitostí, ovšem převážně na domácí straně.

Pod trenérem Leonardem Jardimem se pořádně kýve židle, Monako z pěti kol ani jednou nevyhrálo a příliš si nepolepšilo ani v Remeši. Tam přitom mohlo inkasovat ve 23. minutě, kdy po centru z levé strany zakončoval zblízka do Lecomteho Dia a další nebezpečí zažehnal odkopem Martins. Jen o dvě minuty později přilétl do vápna Knížat další centr a tentokrát Oudin z první přestřelil branku. Remeš měla i další možnosti, první poločas byla jasně lepší a Monako jen se štěstím drželo nerozhodný výsledek.

Monako ve druhém poločase zlepšilo herní projev, směrem dopředu ale dál zůstávalo zcela impotentní. Dvacet minut před koncem zkusil ranou z dálky překvapit Lecomteho Oudin, ale hostující brankář si připsal jistý zákrok. Teprve až v 77. minutě měli hosté první opravdu velkou možnost na skórování. Golovin si na hranici pokutového území hodil balón na silnou pravačku a pěknou ranou protáhl Rajkoviće. Po hříchu to byla jediná vážná šance Monaka, které čtyři minuty před koncem přežilo další tutovku. Poté co se Foket zbavil ofsajdové pasti poslal balón jen do boční sítě. Hosté tak ani v 6. kole nevyhráli a za bod z Remeše vlastně mohou být ještě rádi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejvyrovnanější kurz vyjde. Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

I 0 beru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele