22. kolo
01.02.2020 20:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Lille ve druhém poločase otočilo nepříznivý vývoj a ve Strasbourgu vyhrálo

LOSC se v sobotu večer představilo ve Strasbourgu a i když první poločas zvládli lépe domácí, byly z toho po obrátce tři body. Po chybě Renata Sanchese poslal Alsasany do vedení Adrien Thomasson, ale po změně stran nejprve vyrovnal hlavou Gabriel a pak se štěstím proměnil pokutový kop Victor Osimhen.

Hosté začali v Alsasku poněkud smolně, poté co Maignan rozehrál balón na Renata Sanchese, ten podklouzl a Adrien Thomasson se ocitl sám před před brankářem, kterého následně také překonal. Lille se tak hned z kraje zápasu dostalo pod tlak. Šanci na vyrovnání mělo až po třiceti minutách, kdy si Victor Osimhen uvnitř šestnáctky dobře zpracoval balón a pak pohotově vypálil do břevna. Hostující fotbalisté měli v prvním poločase problémy s trávníkem, vedle Renata Sanchese podklouzl i brankář Maignan, naštěstí to ale nemělo takové následky jako v prvním případě.

Lille postupně nabíralo v prvním poločase převahu, nicméně po přestávce muselo výrazněji přidat. Ve 49. minutě přišel jeden z klíčových okamžiků celého zápasu, Strasbourg měl totiž možnost odskočit a kdyby se to povedlo, kdo ví, jakým směrem by se zápas vyvíjel. Po centru z pravé strany trestuhodně přestřelil branku Ludovic Ajorque a tuhle zmařenou příležitost si později musel vyčítat.

Po hodině hry totiž Dogy rozehrály rohový kop nakrátko, Ikoné postoupil k vápnu a načechral balón na hlavu Gabriela, který srovnal. Domácí si pak vybral i další kus smůly, když Lionel Carole zahrál ve vápně rukou a sudí nařídil pokutový kop. Victor Osimhen sice zvolil stranu, na kterou Sels skákal, ale v cestě do sítě míči ani tak nezabránil. Lille otočilo výsledek a Strasbourg už měl jen pár minut na vyrovnání. Hosté výsledek ve zbytku utkání udrželi a po několika matných zápasech konečně naplno bodovali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele