19. kolo
21.12.2019 20:45 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Nice smetlo Toulouse 3:0, všechny góly padly už v prvním poločase

Toulouse se z podzimní krize nevyhrabalo a po další porážce zakončí rok 2019 na posledním místě tabulky. TFC v Nice opět propadlo, domácí se prosadili třikrát už za poločas a po změně stran jim stačilo výsledek jen udržovat. V dresu Aiglons se prosadili Sarr a Lees-Melou, jednu branku si hosté vstřelili sami.

Příznivci hostujícího Toulouse neprožívají zrovna povedené období, jejich miláčci sice začali sezonu dobře, ale postupně výsledky nabraly negativní tendenci a v Nice už to byla devátá porážka v řadě! Zastavit pád se nepodařilo ani před Vánocemi.

Domácím vyšel lépe začátek zápasu a to bylo rozhodující. V první šanci se sice objevil hlavičkující Sanogo, ale branku netrefil a pak začalo úřadovat Nice. Cyprien ještě z přímáku netrefil, ale v 16. minutě už Malang Sarr hlavičkou po rohovém kopu poslal Aiglons do vedení. Sotva se hosté stačili vzpamatovat, přišel druhý úder. Vysoký, padavý centr na zadní tyč si nešťastně poslal do vlastní sítě Issiaga Sylla.

Po půlhodině hry mohl zvyšovat už na 3:0 Dolberg, ten sice neuspěl, ale pět minut před koncem prvního poločasu se Nice stejně dočkalo. Pierre Lees-Melou předvedl nádherný technický obstřel, na který brankář Reynet nedosáhl.

Tři góly za poločas se ukázaly být konečnou. Nice se po změně stran nikam nehrnulo a Toulouse se vrátit do zápasu nedokázalo. Hosté dokonce ani jednou nevystřelili na branku a po deváté porážce v řadě zaslouženě spadli na poslední místo tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dvoječka? Nasrat , pánové majitelé sk.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má být.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele