18. kolo
14.12.2019 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Nimes stále v krizi, podlehlo doma i Nantes

Vánoční svátky fotbalisté Nimes zřejmě nebudou slavit v nejlepším rozpoložení. Závěr podzimu se jim totiž hrubě nedaří, prohráli už popáté z posledních šesti utkání a je jasné, že ať už by dopadlo jejich klání v devatenáctém kole jakkoli, zůstanou v sestupovém pásmu. Neboť proti Nantes, o jehož vítězství rozhodl Imran Louza, ani jednou neskórovali.

Nantes naopak potvrdilo, že by mohlo mít letos ambice na to procpat se na příčky zaručující evropské poháry, a drží krok se samotným popředím tabulky. Nebylo v tomhle střetnutí o nic lepším týmem než jeho soupeř, byl ovšem produktivnější, a to byl samotný klíč k úspěchu. Nimes jednoduše žádnou ze svých šancí v nějaký přesný zásah nepřetavilo.

Jako první se podařilo zahrozit Krokodýlům, a to hned po dvou minutách hry, kdy se vyšplhal nejvýše do vzduchu a hlavou zakončil, a ačkoli nepřesně, snažil se ještě do zakončení propracovat jeho spoluhráč Denkey, leč také neúspěšně. Nicméně pořádně následně zazmatkoval stoper Andrei Girotto, který si málem vsítil vlastní branku.

Protože tahle situace dopadla pro Kanárky dobře, mohli to být oni, kdo se mohl ujmout vedení, a to se jim podařilo ve 28. minutě. Nalevo unikl Simon, jenž následně ve správný moment přihrál na hranici vápna Louzovi, a ten zamířil přesně do šibenice. Navýšit náskok ještě mohl ve 38. minutě Coulibaly, jeho brejk ale zastavil gólman Bernardoni.

Zkraje druhého dějství chtěl z přímého kopu vyrovnat Ferhat, který zakroutil svou střelu přes zeď a tlačil jí pod břevno na bližší tyčku, avšak brankář Lafont stačil použít své rukavice. Na druhé straně se slušně zacílil Bamba, ovšem jeho pokus zablokoval bránící Martinez. Ještě se pkoušel s negativním výsledkem něco udělat Martinez, ale k hlavičce se nedostal.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele