22. kolo
01.02.2020 20:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Nimes si vyšláplo na Knížata a vyhrálo 3:1, hosté už v první půli přišli o dva hráče

Monako se před časem znovu zbavilo Leonarda Jardima a zdá se, že neudělalo dobře. Pod novým koučem Robertem Morenem se Knížatům vůbec nedaří a další porážku si připsala na půdě Nimes Olympique. Crocodiles po remízovém prvním poločase rozhodli po změně dalšími dvěma góly a celkově porazili Monako 3:1. Utkání výrazně ovlivnilo tuplované vyloučení na straně hostů, ve 32. a 33. minutě uviděli červenou kartu Bakayoko a Gelson Martins.

Hosté tak v prvé řadě doplatili na nedisciplinovanost a není to poprvé, už v minulé sezoně s ní měli velké problémy a zdá se, že se nepoučili. Do utkání jinak vstoupili dobře a po čtvrthodině dokonce nad Nimes vedli. Fofana vysunul za obranu Wissama Ben Yeddera a ten v blízkosti gólmana poslal balón do sítě.

Nimes dokázalo poměrně rychle vyrovnat, ve 27. minutě předvedli domácí velice pohlednou a rychlou akci, kterou zakončil střelou do prázdné branky Florian Miguel. Chvíli se spekulovalo, zdali má branka platit a nakonec platila.

Nutno podotknout, že utkání bylo od začátku hodně emočně vyhrocené a ještě v prvním poločase si to vybralo svojí daň. Po zákroku Bakayoka a shlédnutí záznamu se sudí rozhodl francouzského záložníka vyloučit, což se ani trochu nelíbilo Gelsonu Martinsovi a za nadávky sudímu a především strčení do arbitra šel do sprch i on. Tuplované vyloučení muselo Roberta Morena pořádně naštvat. Monako se najednou ocitlo ve velmi složité situaci, ze které se až do konce utkání nedostalo.

Domácí početní výhodu využili až po změně stran. Po hodině hry si navedl balón na střelu Romain Philippteaux a povedenou střelou k tyči poslal Nimes do vedení. Stejný hráč měl o chvíli později další šanci, ale nedal a to mohlo Nimes vyjít draho, kdyby na druhé straně Ben Yedder zužitkoval tutovku před Bernardonim. Konec všech nadějí znamenala 79. minuta a rohový kop domácích. Po přizvednutí Rouxe hlavičkoval Pablo Martínez a zvýšil na konečných 3:1. Trenér Bernard Blaquart mohl být spokojen a nic na tom nezměnila ani žlutá karta, kterou ve vypjatém závěru obdržel od hlavního sudího.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pánové bookmakeři, nasekat 5 chyb v jedné lize je opravdu umění .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele