7. kolo
25.09.2019 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Derby de l'Hérault patří Montpellieru, jedinou brankou rozhodl Souquet.

Z těsného, leč důležitého vítězství v regionálním derby se radují v Montpellieru. Domácí HSC dokázalo udolat své rivala Nimes Olympique, čímž zároveň ukončilo jeho čtyřzápasovou sérii neporazitelnosti. O jediný gól zápasu se po půlhodině hracího času postaral Arnaud Souquet.

Montpellier proti Nimes, to je ve Francii poměrně velká rivalita a dnešní derby na stadionu de la Mosson to opět potvrdila. Hrálo se vyrovnané utkání, ani jeden z týmů neměl vyloženě navrch a také první poločas přinesl jen dva závažné momenty, z toho jeden byl gólový. Po půlhodině hry sehráli domácí povedenou akci, avšak zdálo se, že uvnitř šestnáctky nikdo nezakončí, než k balónu přilétl Arnaud Souquet a nekompromisní dělovkou do šibenice překonal brankáře Bernardoniho. Hosté ve zbytku poločasu vložili síly do vyrovnání, ale Bernardoniho protějšek Rulli neměl žádnou výraznější práci.

Druhý poločas byl v tomto směru ještě horší, na hrací ploše se přitvrdilo a přitvrdili i někteří příznivci v hledišti, kteří pyrotechnikou začali zasypávat hřiště. Derby muselo být právě kvůli těmto okolnostem na chvíli přerušeno, než se zase začalo pokračovat.

Oba celky mezitím vypadly z tempa, Nimes to několikrát zkoušelo z dálky, ale neúspěšně. Montpellier je ale nutno pochválit, protože hostující Crocodiles vlastně k ničemu nepustil a s balónem si vedl velmi dobře. Derby de l'Hérault tak patří Montpellieru, který Nimes zaslouženě porazil 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele