25. kolo
15.02.2020 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nantes a Méty se rozešly bez branek

Ze sobotního programu francouzské Ligue 1 nepadla branka jen v Nantes, kam zavítaly zachraňující se FC Méty. Konečný výsledek 0:0 je pro domácí další ztrátou, pro hosty má v tuto chvíli přeci jen velkou cenu.

V podání domácích to měl být návrat na příčky kolem šestého místa, nicméně se potvrdilo, že aktuálně Nantes formou rozhodně neoplývá.

Už první poločas byl pro diváky spíše utrpením, než zábavou. Samotný začátek byl hodně opatrný a i když si Nantes postupem času vytvořilo mírnější převahu, žádnou velkou šanci si nevypracovalo. Tedy až na jeden moment, který stál za to. Moses Simon se pěkně individuálně uvolnil do šestnáctky a střelou z úhlu prověřil Oukidju. Po hříchu šlo opravdu o jediný významnější moment prvního poločasu.

Ve stejném duchu se nesl i druhý poločas, tedy mírnější aktivitou oplývali domácí, ale o žádném soustavném tlaku nemohla být řeč. V 77. minutě mělo Nantes možnost utkání rozhodnout, Bamba postupoval sám na Oukidju, který i ve druhé velké šanci domácí hráče vychytal.

Šest minut před koncem byl vyloučen hostující Farid Boulaya, za ostrý šlapák na Tourého. Kanárci tedy měli k dispozici krátkou přesilovou hru, kterou ale využít nedokázali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele