12. kolo
02.11.2019 20:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Méty ztratily dvoubrankový náskok a s Montpellierem remizovaly 2:2

Ani dvoubrankové vedení nestačilo Métám na výhru proti Montpellieru. Hosté ještě čtvrthodinu před koncem ztráceli dva góly, ale Delort a po něm Sambia stanovili konečné skóre 2:2. Především pro domácí je to přeci jenom velká ztráta, klub měl velkou možnost odlepit se ode dna tabulky, což se mu minimálně do zápasu Nimes podařilo, ovšem v sestupovém pásmu se nachází i nadále.

Montpellier byl vzhledem k lepšímu postavení v tabulce favoritem, nicméně Méty byly odhodlány konečně zabrat a odlepit se ode dna tabulky.

Samotný začátek zápasu nic zajímavého nepřinesl, oba celky se navzájem oťukávaly a ve 26. minutě zničehonic domácí udeřili. Cabit si naběhl na kolmou přihrávku a rovnou z první adresoval balón před branku, kde se Habibou Diallo zbavil brankáře a do prázdné zakončil. Méty vedly 1:0, ale osmělovali se i hosté, ačkoliv Úkíddžá nemusel vytahovat žádný těžší zákrok.

Druhý poločas ještě sliboval zajímavou podívanou a také, že ano. Hned po změně stran napřáhl ze střední vzdálenosti Opa Nguette a Rulli se mohl natahovat, jak chtěl. Méty vedly 2:0, naopak Montpellier byl ve velkých problémech. Času na kontaktní branku bylo stále hodně, ovšem HSC se směrem dopředu nedařilo. Méty držely ofenzívu hostů na uzdě až do 72. minuty, kdy Andy Delort přetlačil domácího obránce a tvrdou střelou překonal golmana Úkíddžu.

Za dalších šest minut stihla Méty pohroma číslo dvě. Delortův centr obrana odvrátila jen ke kopačkám Juniora Sambii a Úkíddžá s jeho ranou pod břevno nemohl nic dělat. S Métami to po psychické stránce hodně zamávalo a Montpellier vycítil šanci na zvrat, v závěrečných minutách se vzpamatovaly i Méty a další branka už nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele