10. kolo
19.10.2019 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Méty udolaly Nantes 1:0

FC Nantes mělo před reprezentační přestávkou skvělou formu, jenomže po ní nedokázalo vstřelit gól Métám a na stadionu Saint-Symphorien prohrálo nejtěsnějším rozdílem. Výhru Les Grenats zařídil až tři minuty před koncem Habib Diallo. Tou dobou už hrálo Nantes pětadvacet minut bez vyloučeného Waguého.

Červená karta, která přišla pro hostujícího hráče po hodině hry, nakonec znamenala zásadní předěl. Do té doby byli Canarini více než vyrovnaným soupeřem, dokonce měli první velkou šanci utkání ve 4. minutě, kdy Abeid netrefil branku. Žádné ofenzivní hody se však nekonaly a brankových příležitostí bylo velmi málo. Vedle střely Abeida zkusil štěstí ze střední vzdálenosti i Ludovic Blas, ale Oukidja schoval balón do rukavic.

Méty neměly v prvním poločase žádnou gólovku a trenér Frédéric Antonetti sáhl o přestávce ke střídání - rozhýbat hru měl Stoppila Sunzu. O pět minut později se dostal k hlavičce Thierry Ambrose, ale žádná velká tutovka z toho pro Méty nebyla.

Mnohem nebezpečnější byla až hlavička Ndorama, která orazítkovala tyč. To zásadní ale přišlo v 62. minutě. Diallo se natlačil před Waguého a ten ho vysokou nohou kopl do oblasti hlavy, následovala rovnou červená karta a velká komplikace pro Nantes.

Přesilovku se domácím dlouho nedařilo využít, Nantes se soustředilo na ukopání výsledku 0:0, ale nakonec se mu to přes veškerou snahu nepodařilo. V 87. minutě odcentroval Centonze a Habib Diallo ve skluzu procpal balón do sítě. Obrovskou radost domácích ještě umocnil závěrečný hvizd, který stvrdil výhru Mét 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten book si z nás dělá pr... .Je neskutečné , kolik drzosti v něm je. 2,72 myslí vážně? Možná máme stejné myšlenky, výhra na Lyonu,prohra v Métách. V minulém kole ruplo 6 favoritu. Ted to budou max. 2. Otázkou je , kteří?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele