20. kolo
12.01.2020 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Saint-Étienne doma podlehlo Nantes o dva góly

Fanoušci Les Verts si v letošní sezoně připadají jako na houpačce, poté co jejich tým odvolal kouče Ghislaina Printanta, začalo se mu pod Claudem Puelem nebývale dařit, jenomže jeho fantastická série bez porážky skončila a v tuto chvíli se natahuje ta bez vítězství. Saint-Étienne doma prohrálo s Nantes 0:2 a zapsalo čtvrtou ligovou porážku v řadě.

Saint-Étienne se díky tomu opět propadlo z pohárových pozic až do blízkosti barážové příčky. Domácí sice s Nantes nesehráli zas tak špatné utkání, ale byli velmi málo produktivní a celkově v ofenzivě působili vyčpělým dojmem.

Domácí začali na oko dobře, ale ve 23. minutě z jejich pohledu všechno zkomplikoval Mahdí Abíd, který využil sklepnutého centru a povedenou ranou z hranice šestnáctky otevřel skóre utkání. O chvíli později mohl po individuální akci zvyšovat Moses Simon, ale naštěstí pro Les Verts mířil jen do připraveného Ruffiera. Saint-Étienne nemělo v prvním poločase jedinou vyloženou šanci a když na začátku druhé půle inkasovalo druhý gól, vypadalo to s bodovým ziskem hodně špatně. Simon se tři minuty po pauze skvěle obtočil kolem obránce a naservíroval balón před branku, kde Ludovic Blas dílo dokonal.

I když se domácí snažili s výsledkem něco udělat a zvýšili aktivitu, nebylo jim přáno. Nejnebezpečnější moment pro branku "Kanárků" znamenala střela Chazrího, která však skončila těsně mimo. Neuspěl ani Cabaye, který přestřelil a to bylo skutečně všechno.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
adogti77

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele