18. kolo
14.12.2019 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers bodovalo po třech kolech, uhrálo remízu s Monacem

Monaco, kterému už se vrátil do hry dříve disciplinárně potrestaný Islam Slimani, nejlepší nahrávač Ligue 1, uhrálo bezbrankovou plichtu na půdě Angers. Mužstvo z Bretaňského poloostrova přerušilo svou negativní sérii tří porážek za sebou a proti nepříjemnému protivníkovi může brát konečný rezultát jako úspěch.

Hostující stratég Leonardo Jardim se svou sestavou výrazněji nepřekvapil a do hry nasadil vedle Slimaniho taktéž Wissama Ben Yeddera, s jedenácti vstřelenými góly nejlepšího střelce ligy. Jenže ASM tentokráte svůj útočný potenciál nenaplnilo. Jeho sok působil v defenzívě velmi dobrým dojmem, celkově přímo na jeho bránu vystřelilo jen dvakrát.
,br> Naopak Angers bylo směrem dopředu o něco aktivnější, nebo lépe řečeno nebezpečnější. Do první šance se propracoval v 18. minutě Thioub, jenže v těžké pozici nezakončil nejlépe, a nakonec jeho pokus nikterak neohrozil soupeřovu bránu. Na druhé straně se snažil po své parádní individuální akci Gil Dias, ani on ale neuspěl.

První poločas opravdu další zajímavější momenty nepřinesl. Až po přestávce se oba týmy přece jenom trochu více osmělily. Angers zahrozilo znovu zásluhou Thiouba, jehož uvolnil do vápna svou přihrávkou Capelle, nicméně proti němu vytasil perfektní zákrok gólman Lecomte, jenž reflexivně konečky prstů vyrazil míč do zámezí.

V podstatě ze stejné pozice jako Thioub v 56. minutě střílel po nahrávce Santamaríy taktéž jeho spoluhráč Manceau, jenže tentokráte neměl Lecomte tolik práce a snadno jeho pokus polapil. Monaco mohlo skórovat díky přímému kopu v 71. minutě, který zahrával Ben Yedder, z dobré pozice však nasměroval balón jen do rukavic brankáře Butelleho.

Poslední velkou možnost tohoto střetnutí si vytvořilo ve třetí minutě nastavení Angers, které potvrdilo, že i bez zraněných útočníků Casimira Ningy nebo Wilfrieda Kangy umí potrápit kohokoli. Mathias Lage uvolnil nalevo Capelleho, ten pak ještě přihrál na zcela volného Fulginiho, jehož tvrdou dělovku opět zastavil pozorný a jistý Lecomte.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele