24. kolo
08.02.2020 20:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Monako odvrátilo porážku pět minut před koncem

Nechybělo moc a Monako mohlo mít další problém. Na půdě předposledního Amiens ještě pět minut před koncem prohrávalo, ale nakonec dokázalo výsledek otočit ve svůj prospěch. Nejprve vyrovnal Wisam Ben Yedder a tři body zařídil v nastavení Islam Slimani.

Trenér Monaka Roberto Moreno je od svého příchodu pod velkým tlakem, který s každým dalším neúspěchem ještě roste. Knížata potřebovala na půdě předposledního Amiens vyhrát, ale čekal jí odhodlaný a houževnatý soupeř.

Monako nezačalo dobře, už v 9. minutě vyrobil Lecomte velkou chybu a Amiens šlo do útoku, který ve vápně zakončil přesnou ranou do šibenice Sehrou Guirassy. Knížata pak měla celé utkání problém vyrovnat. Jen o tři minuty později sice předvedl pěknou akci Golovin, ale Gurtner vytáhl skvělý zákrok. Domácí navíc nepřestávali být nebezpeční a Diabaté naštěstí pro Monako nedokázal v pravý moment vystřelit. Diabaté vůbec činil obraně Knížat velké problémy a jeho individuální průniky hosté zastavovali s vypětím všech sil. Druhá polovina prvního poločasu už tak ofenzivní show nepřinesla, a tak se skóre až do poločasu nezměnilo.

Hosté potřebovali dohnat manko a do druhého poločasu poslal trenér Moreno Islama Slimaniho. Jak se nakonec ukázalo, byla to správná volba. Monako se vepředu dlouho trápilo, ale nakonec se pět minut před koncem přeci jenom dočkalo. V 85. minutě si seběhl na dobrý pas mezi dva obránce Wissam Ben Yedder a z poměrně těžké pozice přesně zakončil. Monako pak cítilo šanci na tři body a v nastavení také dokonalo obrat. Na Fábregasův rohový kop si naskočil Islam Slimani a hlavou překonal Gurtnera.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele