4. kolo
01.09.2018 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Stade Reims - Montpellier HSC 0:1

Obrana Montpellieru byla nad síly borců z Remeše. A protože Ambroise Oyongo dokázal v závěrečné čtvrthodince skórovat, může se družina Michela Der Zakariana radovat z druhé letošní výhry.

Remeš si po výbuchu proti Amiens (1:4) chtěla spravit reputaci. MHSC si však hodně věřilo. V prvním poločase si největší šanci připsal na konto po Molletově centru od rohového praporku Pedro Mendes, jenomže trefil brankovou konstrukci. Ta zvonila i na druhé straně hřiště po dělovce Pabla Chavarríi. Stav ovšem zůstával bezbrankový.

Po hodině hry předvedl dobrou práci Yunis Abdelhamid a Moussa Doumbia pořádně zaměstnal Benjamina Lecomteho. Míč potom doputoval znovu k Chavarríovi, jenž nastřelil břevno. Mrzet ho to mohlo od sedmasedmdesáté minuty dál, protože právě tehdy se zrodila jediná branka tohoto duelu, přestože v něm aktéři dohromady devětkrát našli prostor mezi třemi tyčemi.

Gaëtan Laborde na pravé straně obešel protihráče a poslal centr do vápna, který Thomas Fontaine dokázal pouze prodloužit za sebe, kde se Oyongo nikterak nerozpakoval a napálil to z první po zemi přesně na vzdálenější (pravou) tyč - 0:1. Edouard Mendy tady asi opravdu nemohl zasáhnout, takže Stade Remeš připisuje po týdnu další porážku.

Po reprezentační pauze, kterou vyplní zápasy Ligy národů, vyzve skvadra Davida Guiona v pozoruhodném zápase FC Nantes, které v tomto kole konečně naplno bodovalo. La Paillade si naopak mírně vylepšili statistiku s nováčky soutěže a už se těší, až za dva týdny na Stade de la Mosson přivítají Racing Strasbourg.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele