6. kolo
22.09.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Reims - Dijon FCO 0:0

Po dvou porážkách v řadě se Dijonu konečně podařilo bodovat. Na půdě Remeše, která na své třetí vítězství čeká už od půlky srpna, uhrál bezbrankovou remízu. Dá se však říci, že případný zisk tří bodů by si spíše asi zasloužili domácí.. Připomeňme jen, že ti svého soupeře porazili naposledy v roce 2007 a ani tenhle zápas na tom nic nezměnil.

Jako první se tlačil do jakési pološance remešský forvard Chavarría, který si na hranici pokutového území snažil obhodit vyběhnuvšího brankáře Rúnarssona, nicméně k míči se poté nepropracoval, jelikož ho do bezpečí odkopl obránce Lautoa. Ve 14. minutě se snažil po centru Martina prosadit hlavou Abdelhamid, ovšem bránu minul.

Opravdu velkou příležitost si domácí schovali až na 26. minutu. Mohli těžit ze standardní situace, to když po ní z vyložené pozice hlavičkoval Chavarría, fantastickým zákrokem se ale uvedl Rúnarsson. A v závěru půle se mohlo měnit skóre po rohovém kopu, Rúnarsson totiž nepůsobil mezi třemi tyčemi jistě, dijonská defenzíva ho však zastoupila.

Remeš sice byla směrem dopředu určitě aktivnější, jenže přetavit nějakou akci v úvodní trefu prostě nedokázala. Dijon se naopak soustředil hlavně na defenzivní činnost a tahle situace mu plně vyhovovala. Až do dalšího kloudnějšího zakončení se po pasu od Konana propracoval střídající Sok Hjon-čun v 69. minutě, Rúnarssonovu svatyni ovšem netrefil.

V 76. minutě se objevil na velmi dobrém střeleckém postu těsně před šestnáctkou jiný náhradník Cafaro, každopádně dobře stál v tu chvíli hostující bek Haddadi, jenž vyrazil jeho pokus do zámezí. Ještě mohl sedm minut před koncem rozhodnout hlavou stále neúnavný Chavarría, jenže balón nasměroval pouze hodně mimo kýžený a chtěný prostor.

Autor: Patrik Sandev

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele