12. kolo
03.11.2018 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stade Reims - AS Monaco 1:0

Tohle nevypadá vůbec dobře. Monako nezvládlo další zápas a nevyhrálo už počtrnácté v řadě! Pro knížecí klub je to smutný rekord, který tu nebyl více jak padesát let! Monako mělo v Remeši drtivé držení balónu, jenomže chyběla střelba. Domácím pak stačila jediná branka Mathieua Cafara na tříbodový zisk. V utkání rovněž padly dvě červené karty.

Thierry Henry tak po nástupu do funkce hlavního trenéra Monaka stále ještě nevyhrál a i jemu začínají přibývat vrásky na čele. Tím spíš, že Monako v tomto zápase diktovalo tempo a na malou chvíli dokonce hrálo v početní převaze, jenže opět z toho nic nebylo.

Remeš toho herně moc nevymýšlela, pokud získala balón, rychle s ním pelášila k šestnáctce a snažila se zakončovat. Na druhé straně Monako sice drželo balón a hledalo skulinky v pečlivé obranné čtveřici soupeře, jenže bez zakončení to zkrátka nejde. Ve 24. minutě se domácím povedla krásná akce, Mathieu Cafaro dostal od Oudina balón do běhu a nádherným technickým obstřelem překonal Diega Benaglia. Monako opět prohrávalo a mělo zaděláno na problémy.

Hosté sice sešlápli plyn a domácí celek zmáčkli, ale koncovka byla prostě mizerná. Almany Touré jen trefil boční síť, jinak byl brankář Mendy bez práce. Světlo naděje vysvitlo pro Monako na začátku druhého poločasu, kdy Romao předvedl nevybíravý zákrok pro který neměl sudí vůbec pochopení, takže domácího fotbalistu rovnou vyloučil.

Monako opět drželo balón ale nezakončovalo. V 71. minutě pak přišlo i o početní výhodu, když druhou žlutou kartu uviděl Pelé. Čtvrthodinu před koncem byla Knížata blízko vyrovnání, na dobrý pas na malé vápno dosáhl Falcao a tady už musel Mendy zakročit. Remeš si však závěr zápasu dokázala pohlídat a Monako nejtěsnějším rozdílem porazila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele