32. kolo
13.04.2019 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Angers stačilo proti Caen vstřelit jediný gól

A kdo jiný se o něj v těchto dnech mohl postarat, než Jeff Reine-Adélaïde?!? Pomohl tak výraznou měrou k tomu, že jubilejní tisící duel mezi elitou dopadl pro jeho klub tříbodově. Naopak Caen po remíze Guingampu spadlo na dno tabulky.

Hráči hájící barvy klubu z Normandie přitom začali lépe. Po šestadvaceti minutách hry sklepnul Enzo Crivelli hlavou na Saïf-Eddina Khaouiho, jenž otestoval Butellovu pozornost. Fabien Mercadal se na lavičce hodně zlobil. Aby ne, když jeho skvadra šest kol před koncem ztrácí na první nesestupovou příčku devět bodů.

SCO se probralo až v závěru úvodního dějství. Flavien Tait využil mizerného odkopu Alexandra Djiku, vyhnul se Jonathanu Graditovi, ale Brice Samba se překonat nenechal. Pak pro změnu předvedl chabý odkop Gradit, z čehož vytěžil Reine-Adélaïde ránu do břevna. Do šaten se tedy šlo za stejného stavu, jaký panoval na ukazateli skóre už při úvodním hvizdu.

V 50. minutě Romain Thomas hlavičkoval vedle. Teprve po hodině hry to na levém křídle šikovně vykombinovali Tait s Pierrickem Capellem, načež druhý jmenovaný zaběhnul až do malého čtverce, kde na sebe nalákal gólmanovu pozornost, aby servíroval dobíhajícímu Jeffovi Reine-Adélaïdemu před odkrytou klec - 0:1.

V závěru ještě musel Ludovic Butelle likvidovat příležitost mladičkého Hermana Moussakiho. Angers tedy potvrdilo dobrou formu, z čehož měl Stéphane Moulin velkou radost. Tímto vítězstvím si celek ze Stade Raymond Kopa v podstatě zajistil prvoligovou účast. Za týden v Lyonu tak může být v pohodě. Caen se pokusí nepříznivou situaci začít řešit tříbodovým ziskem na stadionu Allianz Riviera v Nice.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele