17. kolo
09.12.2018 15:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Duel Štrasburku s Caen skončil nerozhodně

Caen znovu nevyhrálo, i když za remízu ze hřiště Štrasburku může být rádo. Alsaské publikum nakonec vidělo čtyři krásné trefy, ovšem bez vítězného rozuzlení pro domácí celek, a to Štrasburk pokaždé vedl.

Domácí měli vynikající vstup do utkání, stačilo pouhých pět minut, aby zafungovala kombinace Thomassona a Pabla Martíneze, který vlétl do rozhozené obrany a takovým šťouchnutím do balónu vstřelil první branku zápasu. O několik minut později měl na kopačce druhý gól Mothiba, před Sambou byl úplně sám, jenže situaci nezvládl a střelou trefil jen připraveného brankáře. Caen si do té doby žádnou větší šanci nevytvořilo, přesto se zničehonic dočkalo vyrovnání. Sels si šel pro centrovaný balón, ten se mu sice podařilo vyboxovat, jenže během toho upadl a odkryté branky okamžitě využil Faycal Fajr a střelou k tyči srovnal na 1:1.

Tento stav vydržel sotva minutu a Racing si vzal vedení zpátky. Thomasson kolmicí za obranu vyslal Mothibu, který vyběhnutého Sambu přehodil krásným obloučkem - 2:1 pro Štrasburk. Hra se poté uklidnila a další příležitost měli až před koncem prvního poločasu hosté. Z dobré pozice se propracoval k hlavičce Beauvue a Sels musel vyrážet.

Druhý poločas nabídl jen málo brankových příležitostí. Jednu z nich měl hlavičkující Corgnet, který kdyby zamířil lépe, poslal by Štrasburk do dvoubrankového trháku. Jenže nestalo se a deset minut před koncem Caen opět zničehonic udeřilo. Mitrović nezvládl odkop z vlastního vápna a Saif-Eddine Khaoui nekompromisní volejí nedal Selsovi moc příležitostí. Vzápětí mohl Štrasburk opět rychle vrátit vedení na svojí stranu, ale zprvu nařízený pokutový kop hlavní sudí po dohodě s videem odvolal. Dvě minuty před koncem utkání hlavičkoval jen do břevna Martin a Caen mělo obrovské štěstí. Dramatický závěr zápasu nakonec rozhodnutí nepřinesl, sudí ještě přidal pět minut nastavení, ale ani během nich k žádné změně výsledku nedošlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele