14. kolo
24.11.2018 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - Nîmes Olympique 0:1

Tohle utkání si Štrasburk za rámeček rozhodně nedá. Alsasané padli po jediné brance Hervého Lybohyho 0:1 a nadále zůstávají ve středu tabulky. Pro nováčka Nimes je to další velké vítězství, v letošní sezoně čtvrté. Utkání nedohrál čtvrthodinu před koncem vyloučený Mitrović.

Hosté z Nimes neměli v úmyslu hrát nějakého zaďoura a se Štrasburkem si to chtěli na férovku rozdat a také začali aktivně. V 7. minutě vystrašil brankáře Selse nepřesnou střelou Bouanga, který minul tyčku jen o kousíček! O pár minut později už musel Sels regulérně zasahovat před dobíhajícím Bobichonem. Do třetice pak neuspěl se svojí příležitostí i Ripart, Sels jeho technický pokus vyrazil na rohový kop.

Štrasburk si svou jedinou šanci prvního poločasu schoval až na konec poločasu. Aenebův vysoký centr se snesl na kopačku Liénarda, který z malého vápna donutil k reflexivnímu zákroku Bernardoniho! Nimes mohlo svému brankáři děkovat, protože uchránil tým takřka od jisté branky. V nastaveném čase prvního poločasu měl poslední velkou příležitost Bouanga, který si zasekl obránce a z velmi nadějné pozice vypálil jen do boční sítě.

Šancí bylo v prvním poločase jako máku a diváci se těšili, co předvedou oba aktéři ve druhém dějství. Nimes bylo opět o něco lepší a v 71. minutě zaslouženě prolomilo nerozhodný stav. Hervé Lybohy se na rohu malého vápna dostal k přesně mířené hlavičce a Sels poprvé inkasoval.

Domácí se pak hodně vztekali a když v 79. minutě přispěchal s hodně hlasitými protesty Mitrović, sudí ho bez váhání vyloučil. Oslabený Štrasburk už se pak na vyrovnání nezmohl a doma s nováčkem trochu překvapivě padl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip: 10.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele