24. kolo
09.02.2019 20:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Strasbourg překvapivě nestačil na Angers

Svěřenci kouče Laureyho o minulém víkendu nehráli, takže se čekalo, že budou odpočatější. Nakonec je svými prvními dvěma zásahy v Ligue 1 dokonale zaskočil stále ještě osmnáctiletý Wilfried Kanga.

SCO měli za sebou vítězný duel proti Dijonu, nicméně série Racingu (vyjma prohru s PSG) byla mnohem působivější. První poločas byl proto podle očekávání v režii domácích, kteří však svou převahu nedokázali gólově využít. Z domácích příznivců na Stade de la Meinau patrně nikdo nepředpokládal, že by se mohlo udát cokoliv proti běhu hry.

Ve 35. minutě však Abdoulaye Bamba našel šikovným kopem přes hlavu za sebou stojícího Kangu, jenž přesnou hlavičkou z malého vápna otevřel skóre utkání - 0:1. Těžko soudit, co se o pauze dělo v šantě domácího celku, ale veškeré plány dvacetiletý fotbalista Angers zřejmě kouči zpřetrhal v pětapadesáté minutě.

Po dlouhém nákopu od Ludovica Butelleho se míč dostal k N’Doyemu, jenž posunul do vápna na Kangu, který přes stínujícího obránce dostal kulatý předmět po zemi ke vzdálenější (levé) tyči do branky - 0:2. Z celkových sedmi pokusů domácího týmu mezi tři tyče se bohužel ujala pouze jedna jediná.

V 87. minutě se o ni postaral na velkém vápně stojící Sanjin Prcić, když mu po rozehrávce standardní situace adresoval přihrávku Kenny Lala. Strasbourg, který si na konci března zahraje proti Guingampu finále Coupe de la Ligue, bude muset napravovat reputaci nejprve v dohrávce proti ASSE, a poté v Caen. Angers se pokusí zase o něco přiblížit postupu v zápase proti Nice.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele