3. kolo
25.08.2018 20:00 CET
0 : 4
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Dijon FCO 0:4

Tohle není ze strany Nice ani trochu povedený ligový začátek. Orli znovu doma prohráli a tentokrát s velkou ostudou podlehli Dijonu. Horčice totiž překonali nešťastného Cardinaleho čtyřikrát! Obrana Nice v závěru totálně zkolabovala a kouč Patrick Vieira má do dalšího kola o čem přemýšlet.

Přitom nerozhodný stav 0:0 trval až dlouho do druhého poločasu. Do té doby ani mnoho brankových příležitostí k vidění nebylo. Že to Nice nebude mít s Dijonem ani trochu jednoduché ukázala 13.minuta a Slitiho rána, která díky teči skončila mimo branku. Po půlhodině hry zazdili ještě mnohem větší příležitost domácí, když Saint-Maximin přihrál na malé vápno Maolidovi, který před sebou netrefil odkrytou bránu! Právě tento moment by se dal označit jako jeden z klíčových, protože další velkou šanci si vypracovali hosté až ve druhém poločase a ihned z toho byla vedoucí branka.

Na Loiodicův centr ze strany si naběhl a vyskočil Nayef Aguerd a hlavou poslal balón za Cardinaleho záda. Trenér Patrick Vieira musel na nepříznivý výsledek reagovat střídáním a oživit hru. Jenže Orlům to nešlo.

V 84.minutě zadělal na tři body Usáma Haddadí, který po Keitově dobré práci uklidil balón za Cardinaleho. Dvoubrankové manko nakonec hostů nestačilo. Nice v závěru zápasu totálně rezignovalo a od Dijonu inkasovalo ještě dvakrát. Sliti se zblízka sice vyhnul brankáři, jenže upadl a rozdělanou práci za něho dokonal Jules Keita.

V nastavení už to pak bylo dokonce 4:0. Jules Keita si udělal hned z trojice hráčů tréninkové kužely a podtrhl neskutečný zmar domácích. Nice doma prohrálo s Dijonem 0:4.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele