17. kolo
16.01.2019 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Nimes udolalo Nantes 1:0

Nimes Olympique doma udolal jedinou brankou Alakouche 1:0 Nantes, přestože v zápase nebyl nijak lepší. Rozhodla efektivita, kterou měl nováček smrtící a také vyloučení Coulibalyho. Do té doby Nantes dvakrát trefilo brankovou konstrukci

Sofiane Alakouch dal sice rozhodující branku utkání, jenomže zápasu dominovala v negativním slova smyslu úplně jiná persona. Kalifa Coulibaly, útočník Kanárků už po dvou minutách uviděl žlutou kartu, aby o několik minut později napálil tutovku svého týmu jen do tyče! Svůj výkon završil v nastavení druhou žlutou kartu za vysokou nohu a Nantes do druhého poločasu definitivně oslabil.

Přitom hosté měli v prvním poločase navrch. Krom Coulibalyho břevna pálil do brankové konstrukce i Rongier, takže Nantes si s Nimes vybíralo pořádný ranec smůly.

Nováček soutěže si toho v prvním poločase zas tolik nevytvořil a na vítězství mu vlastně stačila jediná povedená akce ze 65. minuty. Ripartův centr nedokázala obrana Kanárků jakkoliv odvrátit, až se k balónu dostal Sofiane Alakouch a střelou k tyči rozjásal domácí obecenstvo. Oslabené Nantes nedokázalo zareagovat a na půdě Nimes nakonec prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele