15. kolo
01.12.2018 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Nîmes Olympique - Amiens SC 3:0

Nimes potvrdilo úlohu mírného favorita a doma bez obtíží skolilo Amiens, ačkoli kvůli Ligovému poháru v průběhu tohoto týdne mělo na přípravu daleko kratší čas. Domácí stačili do poločasu skórovat díky Denisovi Bouangaovi, v poslední čtvrthodině hry se pak ještě dvakrát trefil Rachid Alioui, jenže definitivně pojistil svému týmu chtěný úspěch.

Nováček soutěže si prakticky po celý dosavadní podzim vede dle svých představ, s pravidelností boduje, a tímhle výsledkem si jen upevnil své postavení ve středu tabulky. Hosté naopak neprožívají nejpohodlnější období. Tahle porážka pro ně byla celkově pátá z posledních šesti střetnutí, přičemž venku padlo už pošesté ze sedmi případů.

V prvním poločase ještě Amiens drželo se svým protivníkem krok. V podstatě ho pustila v prvním dějství jen do dvou příležitostí, ta druhá v pořadí už však skončila inkasovaným gólem. Nejprve v 8. minutě ohrozil hostujícího gólmana Gurtnera pronikající Dépres, z vápna však z těžkého úhlu v podstatě jen napálil rukavice svého soka.

Ve 45. minutě se poprvé měnilo skóre utkání. Thioubova střela z místa u pokutové značky byla zablokována, nicméně k dorážce se propracoval Denis Bouanga, jenž balón ihned z první umístil přesně k tyči. I po přestávce byl Olympique v ofenzívě aktivnějším mužstvem. V 65. minutě zahrozil opět Denis Bouanga, výtečně nohou ale zasáhl Gurtner.

V 76. minutě domácí udeřili do hostující sítě podruhé. Denis Bouanga z pravé strany přihrál do šestnáctky, odkud se z blízkosti snadno prosadil střídající Alioui. Zdramatizovat střetnutí mohl v 82. minutě Ghoddos, jenže jeho přímý volný kop zlikvidoval brankář Bernardoni. Tři minuty před koncem ještě znovu zaúřadoval Alioui, to když si pěkně narazil s Bozokem.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele