5. kolo
15.09.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Racing Strasbourg 1:1

Jak důležitá je efektivita předvedli fotbalisté Štrasburku. Na hřišti Monpellieru nepředvedli takřka nic, ale nakonec díky jediné střele v závěru zápasu získali bod. Ve třetí minutě nastavení ho vystřelil Lebogang Mothiba.

Utkání na Stade de la Mosson nenabídlo zrovna atraktivní podívanou. Šancí bylo doslova jako šafránu a je vůbec "zázrak", že nakonec padly dvě branky.

Hned na začátku museli domácí dost nešťastně sáhnout k prvnímu střídání. Keagan Dolly odehrál pouze čtyři minuty, než pro zranění přenechal své místo Damienu Le Tallecovi. A tím výčet zajímavých událostí prvního poločasu skončil. Ani jeden tým totiž za pětačtyřicet minut nedokázal vystřelit na branku. Jinými slovy diváci se na Stade de la Mosson prostě nudili.

Záblesk naděje vysvitl krátce po změně stran. Montpellier rozehrál rohový kop a právě Damien Le Tallec hlavou poslal domácí do vedení. První branka však zápasu příliš nepomohla. Utkání opět ztratilo tempo a k vidění nebylo nic jiného, než tuhý boj o střed hřiště.

Štrasburk byl v ofenzívě nemohoucí a až do nastaveného času ani jednou neohrozil gólmana Lecomteho, přesto nakonec získal bod. Ve třetí minutě nastaveného času poslal na malé vápno načechraný centr Zohi a nehlídaný Lebogang Mothiba hlavou srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

montpelier jeste doma nevyhral...tak kdy jindy.....2:0 pro domaci

Reagovat
smazaný uživatel

to byl asi krasny zapas dle komentare..... streli na branu 3:1.....z toho ta jedina strela štrasburku az v nastaveni .....ale zanamela vyrovnani

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele