19. kolo
22.12.2018 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Montpellier a Lyon sehrály podle očekávání vyrovnané utkání

Oba celky tak nadále v tabulce sousedí. S tím, že první jmenovaný má dva duel k dobru a ten druhý jeden. Oba se tedy můžou posunout před Lille, které přezimuje na druhé příčce.

Les Gones mají dobrou formu, avšak první velkou šanci si na Stade de la Mosson vytvořili domácí. Andy Delort dokonce rozvlnil síť za Lopesovými zády, ale rozhodčí Letexier jeho trefu po poradě s asistentem u videa neuznal. Lyonskou jedničku během uvodního dějství ještě pořádně zaměstnali Gaëtan Laborde a Florent Mollet.

Génésiův tým se pořádně probral až po změně stran. Konkrétně v sedmašedesáté minutě, kdy na hranice vápna převzal Nabil Fekir přihrávku od Kennyho Teteho, aby vymetl šibenici u vzdálenější (levé) tyče - 0:1. Pro dalšího mistra světa v kádru OM šlo o čtvrtou trefu v sezoně. Teď tedy byla řada na la Paillade.

A Der Zakarianův výběr se dočkal deset minut před vypršením řádné hrací doby. Obrana Lyonu nezachytila balon, který se odrazil Rubenu Aguilarovi. Francouzský obránce se nikterak nerozpakoval a propálil před sebou stojící shluk těl - 1:1. Ve zbytku zápasu to vypadalo, že jsou oba celky s dělbou bodů spokojené.

Střelec vyrovnávací branky čekal na první zásah sedmačtyřicet klání v Ligue 1. Na hřišti je přeci jen obvykle od toho, aby jeho tým neinkasoval, což se MHSC zase daří. Pouze třináct obdržených branek v sedmnácti duelech představuje po vedoucím PSG druhou nejlepší statistiku. Rozhodně bude zajímavé sledovat, jestli zůstane obrana pevná i na jaře.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
klvana

1:2, na domácích se podepíše chybějící zápasová praxe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele