8. kolo
30.09.2018 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Nîmes Olympique 3:0

Montpellier si doma velmi snadno poradil s Olympique Nîmes a připsal si do tabulky další důležité tři body. O výhru domácího celku se rovným dílem postarali Oyongo, Delort a také Laborde.

Brankář Benjamin Lecomte neměl moc práce, i když se v prvních chvílích držel soupeř na jeho polovině. V desáté minutě skončila zajímavá střela Montpellieru jen nevýraznou střelou Delorta nad branku Nîmes Olympique. Po dvaceti minutách obléhání se přeci jen Hervé Lybohy zkusil prosadit střelou přímo na branku, kterou ale přestřelil.

Montpellier byl jasně lepší (na střely na branku tou dobou vedl jasně 5 k nule), za což byl odměněn. Špatný obranný zákrok Dialla dal šanci Ambroisemu Oyongovi, který nabízenou možností nepohrdl a ve 28. minutě poslal střelou k tyči domácí do vedení.

Když už běžel nastavený čas první půle, měli možnost srovnat hosté. Antonin Bobichon se dostal z levé strany do zakončení a byl ve velmi dobré pozici, ale brankář Lecomte ho nenechal skórovat a krásnou ranou jej vychytal.

První poločas byl prodloužen o nevídaných 10 minut kvůli nehodě fanoušků u plotu za bránou. A v deváté minutě nastavení sudí po faulu Briancona nařídil penaltu! K ní se sebevědomě postavil Andy Delort a střelou k tyči nedal soupeři šanci zasáhnout - 2:0!

Druhý poločas zase tolik krásy nenabídl. Domácí se nikam nehnali a stav vedení o dvě branky jim naprosto vyhovoval. Střelec penalty Andy Delort se pokusil napálit stejné místo také dvacet minut před koncem, ale zastavilo jej břevno! Stejná branková konstrukce se postavila do cesty také Florentu Molletovi, který napálil břevno z volného přímého kopu!

Obránci hostí si nedali pozor a vyprodukovali ještě jednu velkou chybu. V 78. minutě totiž nechali Molleta odcentrovat ze strany a především nevěnovali pozornost nabíhajícímu Gaëtanu Labordemu, který si naskočil na příjemný pas a prosadil se bez větší námahy! Kvůli výtržnostem fanoušků za bránou Montpellieru bylo utkání ještě jednou přerušeno a zasahovala dokonce policie, ale na výsledku to už nezměnilo.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele