37. kolo
18.05.2019 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

MHSC zůstane po remíze s Nantes bez pohárů

Na rozdíl od minulých ročníků totiž PSG neopanovalo ani Coupe de la Ligue, ani Coupe de France. Pátá příčka tedy bude málo. A to o ni ještě může la Paillade přijít, protože v posledním kole zajíždí na Stade Vélodrome, přičemž tamní Marseille ztrácí pouhý bod.

V 8. minutě se do šance dostal hostující Abdoulaye Touré, když se dostal za Damiena Le Talleca, ale ke škodě Nantes mířil vedle. Andy Delort v následující patnáctiminutovce spálil, co se dalo, takže řada přišla znovu na hosty. Kalifa Coulibaly stál přesně tam, kde měl, aby dorazil Tourého střelu, kterou mu k nohám poslal Benjamin Lecomte - 0:1.

Další příležitost měl Diego Carlos, jenže přestřelil. Úvodní dějství tedy vyšlo lépe pro Halilhodžićovu skvadru. Bývalý lodivod Nantes a nynější kouč MHSC Michel Der Zakarian však o pauze ke svým hráčům důrazně promluvil. Florent Mollet se proto zkoušel prosadit z hranice vápna už ve 49. minutě. V minutě šestašedesáté musel Mihailo Ristić, který přišel na hřiště v nastaveném čase prvního poločasu, uklízet z brankové čáry hlavičku Diega Carlose.

Za minutu mohl Andy Delort přidat svůj patnáctý zářez v sezoně. Naprosto nepochopitelně ale selhal. V 76. minutě se ovšem domácí přeci jen dočkali. De facto z rohu velkého vápna zahrával Mollet přímý kop, který skončil díky teči ve zdi za zády Maxime Dupého - 1:1. Další Delortova šance vypadala hodně nadějně, jenže brazilský obránce Diego Carlos stál přesně tam, kde měl.

Střídající Petar Skuletić pak v závěru hlavičkoval dvakrát těsně mimo, takže poprvé od listopadu 2013 nepoznal duel těchto dvou celků vítěze. Nantes je prozatím jedenácté, přičemž za týden doma na Stade de la Beaujoire přivítá Racing Strasbourg, který v tabulkce Ligue 1 zůstává pouze o jednu jedinou příčku a dva body pozadu.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele