3. kolo
25.08.2018 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - AS Saint-Étienne 0:0

V bezgólovou nudu vyústilo utkání mezi Montpellierem a Saint-Étienne. Hlavní doménou zápasu byla ke škodě diváka taktika, která nakonec určila jeho ráz. Několik střeleckých pokusů bohužel s výsledkem nehnulo.

Nebylo jich mnoho. HSC i Les Verts předvedli šachovou partii ve středu hrací plochy, která diváky nemohla bavit. Celkově vyprodukovaly oba týmy za celý zápas dohromady jen tři střely.

Tu první a dost možná nejnebezpečnější vyslal na branku Ruffiera Florent Mollet. Brankář Saint-Étienne musel rychle na zem a pokus vyrazil. Bohužel z první poloviny zápasu to bylo opravdu vše. Sudí nakonec poločas ukončil bez jakéhokoliv nastavení.

Diváci na Stade de la Mosson se nudili a nic na tom nezměnila ani druhá půle, která se nesla ve stejném duchu. První větší šanci si vypracovali i Les Verts. Diony postupoval s balónem na branku, dostal se ale do střeleckého úhlu a golman Lecomte musel vyrážet na rohový kop. Saint-Étienne mělo v závěrečné fázi zápasu větší územní převahu, která ale k ničemu zásadnímu nevedla.

Ve třetí minutě nastaveného času se sice pověsil do vzduchu Vitorino Hilton, ale branku vůbec netrefil. Zápas, který byl pikantní pro hostujícího trenéra Jeana-Louise Gasseta skončil tím nejméně zábavným výsledkem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele