18. kolo
08.01.2019 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Nantes porazilo oslabený Montpellier 2:0

Montpellier dohrávku na půdě Nantes vůbec nezvládl a na druhé místo za Pařížany se zatím neposune. Kanárkům na cestě za třemi body výrazně pomohlo brzké vyloučení Labordeho a ve druhém poločase pak branky Warise a Palloise.

Klíčovou se pro vývoj utkání stala devatenáctá minuta. Laborde šel do souboje o balón šlapákem na koleno a sudí pro jeho počínání neměl pochopení. Červená karta přidělala Montpellieru hned zkraje zápasu velké starosti a Nantes naopak převzalo otěže do svých rukou.

Kanárci se však proti oslabenému soupeři dlouho nemohli prosadit. V prvním poločase je obrana HSC prakticky do ničeho nepouštěla a i na začátku druhého poločasu byl obraz hry stejný. Změna přišla zničehonic v 62. minutě, kdy Rongier po levé straně hřiště lahůdkovým pasem do šestnáctky našel Warise Majeeda a ten přízemní střelou poslal Nantes do vedení.

Montpellier měl i za této situace dobrou možnost výsledek srovnat, po Škuletićově pasu byl na zadní tyči osamocen Delort, ale víc než trefit boční síť nedokázal. Definitivní výhru domácích stvrdil devět minut před koncem Nicolas Pallois, když se k němu balón z rohového kopu a po sérii hlaviček dostal před prázdnou branku, kam ho Pallois hlavou doklepl. Nantes mohlo zvítězit i výraznějším rozdílem, ale hlavičku Coulibalyho ve třetí minutě nastavení vyrazil Lecomte.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Host outsider? DUVOD?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli pravdu bukwice.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele