15. kolo
01.12.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - SM Caen 1:1

Na stadionu Raymonda Kopy v Angers začaly padat branky až po přestávce. Domácí Angers poslal do vedení Capelle, jenže za krátko odpověděl Beauvuet. Remíza je vzhledem k průběhu utkání nejspíše zasloužená.

Úvod utkání byl z obou stran poměrně nervózní, o čemž svědčí dvě udělené žluté karty. Tempo utkání nebylo nijak závratné, hrálo se hodně vyrovnaně a první poločas žádnou velkou gólovku nenabídl. Caen hodně zkoušelo štěstí z dálky, ovšem bez patřičného efektu. Divákům na stadionu Raymonda Kopy nezbývalo nic jiného, než doufat, že oba týmy po změně stran předvedou lepší a atraktivnější výkon.

V tomto směru je určitě potěšila rychlá branka Pierricka Capelleho, který v 51.minutě zakončil zblízka centr Bamby hlavou a gólman Samba inkasoval. Domácí vedení dlouho nevydrželo, Caen stačilo na vyrovnání jedenáct minut. Po rohovém kopu odcentroval Diomandé a Claudius Beauvuet rovněž hlavou nedal Butellemu žádnou šanci.

Angers se nehodlalo s remízou spokojit a v závěru zápasu se snažilo rozhodnout, jenomže defenzíva Caen byla plně zmobilizována a připravena závěrečnému náporu odolat. To se také nakonec stalo, takže oba celky se nakonec rozešly smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele