2. kolo
18.08.2018 20:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Amiens SC - Montpellier HSC 1:2

Dále pevnou montpellierskou obranu překonal Moussa Konaté až z pokutového kopu. Nicméně celek z jihu Francie skóroval dvakrát, a tak připisuje první výhru.

Gaëtan Laborde, kvůli nemuž možná přijde Gus Poyet v Bordeaux o místo, nechyběl v základní sestavě. O branky se však postarali jiní. Diváci a divačky na Stade de la Licorne si na ně ovšem museli počkat až do druhého poločasu, protože během toho prvního se rozhodně žádná atraktivní fotbalová podívaná nekonala.

Všechno započal ve dvaapadesáté minutě Florent Mollet, když z hranice šestnáctky svou pravačkou, která nabrala vnější faleš a zapadla přesně k tyči, dokonale zaskočil Régise Gurtnera - 0:1. Michel Der Zakarian se mohl znovu na lavičce radovat o nějakých dvacet minut později. Tuniský reprezentant Ellyes Skhiri to nejprve zkoušel pravou. Gólman Amiens jeho šanci zneškodnil.

Jenže jenom napůl, protože míč se odrazil zpět k účastníkovi letošního ruského šampionátu, jehož volej druhou nohou byl zkrátka nechytatelný - 0:2. Před tímto kláním udržovali Les Licornes s MHSC velice dobrou domácí bilanci. Nicméně po osmdesáti minutách hry to vypadalo, že po sedmi neprohrách bude nulový bodový zisk nevyhnutelný.

Ve dvaaosmdesáté minutě sice Konaté z penalty snížil, neboť Benjamin Lecomte skákal na opačnou stranu, nicméně skromný celek vedený Christophem Pélissierem na vyrovnání už nedosáhnul. Mimochodem, rozhodčí Karim Abed odpískal "pětku" po ruce kapitána Hiltona, jenž v září oslaví jednačtyřicáté narozeniny.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele