2. kolo
12.08.2017 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - Montpellier HSC 1:0

Fotbalisté Toulouse udolali jedinou brankou z pokutového kopu Montpellier a získali první tři body. Hosté měli možnost vyrovnat, dokonce byli co se týče střelby aktivnější, jenomže zoufale scházela přesnost.

Toulouse v prvním zápase nestačilo na Monako, kterému podlehlo po přestřelce 2:3 a první body do ligové tabulky si hodlalo připsat proti Montpellieru. Domácí začali lépe, ale žádná přehlídka šancí se nekonala. Delort hlavičkoval v záklonu nad a pak už stojí za zmínku jen penaltový okamžik.

Ve 42. minutě rozehrálo Toulouse rohový kop, sudí si všiml nedovoleného bránění a odpískal penaltu. Hosté s následnými protesty u sudího Schneidera neuspěli a Jimmy Durmaz mohl v pohodě proměněnou penaltou poslat Toulouse do vedení.

Montpellier si žádný velký tlak nevytvořil, omezil se jen na střelecké pokusy, ovšem hodně nepřesné. Ze čtrnácti hostujících střel šla na branku jedna jediná. Hodně nebezpečně se jevil Roussillonův střílený centr, který prolétl vápnem.

Asi největší šance se hostům naskytla v 77. minutě, kdy opřel svojí ránu do břevna Skhiri. Na druhé straně zase Delort odmítl zdvojnásobit vedení, skvěle se přitom vytáhl Lecomte. V nastavení zkusil Delort další střelecké štěstí, ale proti pozornému Lecomtemu znovu neuspěl. Toulouse tak nakonec zvítězilo "jen" 1:0 a do tabulky si připisuje tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele