21. kolo
17.01.2018 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Toulouse FC - FC Nantes 1:1

Nantes už už sahalo po další těsné výhře. Nicméně Max Gradel v šesté minutě nastaveného času zachoval klid a proměněnou penaltou zajistil Toulouse alespoň remízu.

Ranieriho svěřenci dobře věděli, že kdyby TFC porazili, měli by na páté příčce před Nice pětibodový náskok. První šanci si ovšem připsal domácí Jimmy Durmaz, když v 8. minutě střílel na připraveného Cipriana Tatarusana. Poté ve výborné pozici promáchnul Emiliano Sala, nicméně další situace už byla gólová.

Psala se devatenáctá minuta, když Lucas Lima zahrával rohový kop, pro který si došel Rene Krhin a přesnou hlavičkou na vzdálenější tyč si připsal svou první trefu v Ligue 1 - 0:1. S odpovědí chtěl přispěchat Corentin Jean, ale jeho hlavička rozhodně nebyla z nejpřesnějších. Poté zase přišla chvíle FC Nantes.

Alban Lafont vyrazil pokus Adriena Thomassona k Lucasi Limovi, který trestuhodně přestřelil! Po změně stran bylo téfécé o poznání aktivnějším celkem. Les Canaris jakoby vyčkávali na brejky, což se jim však nedařilo. To fakt není jejich obvyklá strategie. Defenziva se musela mít na pozoru jak před Gradelem, tak před střídajícím Yayou Sanogem.

V nastaveném čase Tatarusanu hodně nešťastnou shodou okolností podrazil ve vápně Maxe Gradela a rozhodčí Thomas Leonard i přes protesty ukázal na značku pokutového kopu. Reprezentant Pobřeží slonoviny si vybral pravou stranu, zatímco ten rumunský si vybral opačnou, tudíž nebylo co řešit - 1:1. Vlastně to nebylo ani příliš velké překvapení, neboť tímto výsledkem končil zápas těchto dvou soupeřů v poslední době poměrně často.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele