9. kolo
14.10.2017 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - Amiens SC 1:0

V domácím prostředí dokázalo zabrat Toulouse, které udolalo Amines jedinou brankou Delorta pět minut před přestávkou. Domácí měli více ze hry a i když další branku nepřidali, zápas bez problému dotáhli do vítězného konce.

Toulouse bylo aktivnější, ale šance měli i hosté, tedy alespoň v prvním poločase to zkoušel Gakpé. Neměl však srovnaná mířidla a balón šel po jeho ráně nad. Střelecky to zkoušel i Somália, ten si dobře navedl balón ke středu a vypálil, jenomže Gurtner v pohodě schoval balón v náruči.

Nerozhodný stav vydržel přesně do 40. minuty prvního poločasu a dobrou práci při tom odvedl Somália, který udržel balón na kopačce a přihrávkou vybídl ke skórování Andyho Delorta, který špičkou kopačky do protipohybu překonal Gurtnera. Toulouse mohlo ještě v prvním poločase odskočit, ale "rybička" Blina skončila jen těsně vedle.

Druhý poločas toho mnoho neukázal. Hrálo se prakticky bez šancí. Až deset minut před koncem nepříliš důrazně hlavičkoval Somália, takže Gurtner v pohodě lapil. Amiens se sice v závěru snažilo o vyrovnání, ale domácí je k ničemu nepouštěli. V páté minutě nastavení navíc nedovoleně zastavil rodící se protiútok Gouano a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Tím byl osud zápasu definitivně zpečetěn.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je odehráno 8 kol a Tulus v nich ani jedinkrát nezklamal sázkaře. Vypsaný jako favorit neProhál, vypsaný jako outsider neVyhrál. Snad se nyní tahle série nepřeruší. Že z toho mají sázkovky těžkou hlavu mě je uplně volné .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele