8. kolo
30.09.2017 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - SM Caen 0:1

Na pohárové pozice se překvapivě derou fotbalisté Caen, kteří uspěli v Roazhon Parku a místní Rennes udolali 1:0. Českého brankáře Tomáše Koubka překonal jen vlastní hráč Rami Bensebaini už v prvním poločase a domácí na to odpověď nenašli. Caen si za posledních šest kol připsalo už pátou výhru.

Rennes sice mělo v utkání převahu, ale tu nedokázalo gólově vyjádřit, což rozhodlo. Caen začalo na půdě soupeře o trochu lépe, ale domácí brzy hru vyrovnali a žádný z celků si až do 35. minuty nevytvořil větší gólovou příležitost.

Právě po půlhodině hry ale udeřilo. Santini si proklestil cestu až před Koubka, který proti němu sice dobře zasáhl, ale míč se nešťastně odrazil od Bensebainiho do vlastní sítě. Caen tedy vedlo a bylo na Rennes, jak odpoví. Srovnáno mohlo být okamžitě, po rychlé akci byl ve stoprocentní příležitosti Khazri, měl i spoustu času zakončit, jenomže střelou pouze nechal vyniknout skvělého Vercoutra.

Toho domácí nepřekvapili ani po hodině hry z rohového kopu, po kterém muselo na scénu video. Vercoutre však míč zasáhl ještě na brankové čáře, takže vedení Caen platilo i nadále. Rennes se však už do žádné větší šance nedostalo a doma ztratilo všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele