24. kolo
04.02.2018 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - EA Guingamp 0:1

V zápase 24. kola přivítalo Rennes na svém stadionu Guingamp. Domácí měli v tabulce před zápasem dvoubodový náskok nad svým sokem, ten se ovšem stal již minulostí. V poslední minutě utkání se hosté neuvěřitelně rychle dostali na půlku soupeře a Yenia Ngbakota rozhodl o třech bodech pro svůj tým.

V 10. minutě uviděl žlutý kartónek Joris Gnagnon a mohl být rád, že rozhodčí nevytáhl kartu s jinou barvou. O tři minuty později se dostal jeho spoluhráč Ismaila Sarr do zajímavé střelecké pozici, ale jeho zakončení bylo zblokováno jen na rohový kop.

První půle moc pohledný fotbal nenabídla. Diváci viděli pouze čtyři žluté karty, dvě na každé straně, i přesto diváci vytvářeli skvělou atmosféru.

Ani druhá půle nenabídla příliš mnoho krásných fotbalových momentů. To nejdůležitější však přišlo v poslední minutě nastavení. Domácí se dostali k rohovému kopu a měli možnost strhnout vedení na svoji stranu. Propadlý míč si vzal na kopačky Ludovic Blas a přes více než půl hřiště vyslal do úniku Yenia Ngbakota. Ten se dostal na roh velkého vápna a z první nakopl míč na bránu. Brankář Koubek stál až příliš vysoko a balón jej přeskočil a od tyče se odrazil do brány.

Z vyrovnaného utkání tak nakonec vytěžili všechny tři body hosté a v tabulce se posunuli na deváté místo o bod před svého soupeře.

Autor: Vojtěch Voštinka

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele