4. kolo
26.08.2017 17:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - Olympique Lyon 0:0

Velkou převahu nedokázal zužitkovat Lyon. V zápase s Nantes měl více ze hry, ale domácí pod taktovkou Claudia Ranieriho ubránili nerozhodný výsledek 0:0. Největší šance spálili po změně stran Traoré a Fékir.

Že pouze držení míče utkání nevyhrává je dávno známý fakt. Lyon měl už v prvním poločase míč častěji na kopačkách, jenomže k žádnému gólu to nevedlo. Asi největší příležitost spálil po osmi minutách Bertrand Traoré, který ale z dobré pozice nedokázal trefit branku. Nantes vyrukovalo na soupeře s ryze defenzivní taktikou, což sice diváky neuspokojilo, ale účel světí prostředky.

Možná nakonec nebyl spokojen ani Claudio Ranieri, který na začátku druhého poločasu provedl hned dvě změny. V 65.minutě byl Lyon opravdu velmi blízko vedení, ovšem Traoré orazítkoval tyč a zblízka trestuhodně přestřelil branku Fékir. To muselo Lyon hodně mrzet, protože takovou příležitost už si do konce utkání nevypracoval. Prakticky ojedinělý zákrok musel tasit Lopes osm minut před koncem po střele Ilokiho.

Lyon recept na tuhou defenzívu soupeře nenašel, utkání s Nantes skončilo 0:0 a spokojenější budou určitě domácí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kanárci prohrají 1:3 (Traore 2x, Memphis)

Reagovat
Theft90

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele