34. kolo
21.04.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Metz - SM Caen 1:1

Méty doma nedokázaly porazit Caen, ale i po remíze 1:1 jsou stále ve hře o záchranu. Domácí může výsledek mrzet, protože v 71. minutě prolomili bezbrankový stav, ale hned za dvě minuty inkasovali a na nerozhodném výsledku už se nic nezměnilo.

Především pro domácí Méty to byl velmi důležitý zápas v boji o záchranu. Poslední tým Ligue 1 ztrácel na osmnáctou pozici čtyři body a v případě výhry se mohl dotáhnout už na pouhý bod.

Na stadionu Saint-Symphorien se dlouho hrálo bez branek i bez větších příležitostí. Důležitost zápasu byla obrovská. První poločas charakterizovala snaha Mét jít do vedení, ale obrana Caen byla dobře zformovaná a prakticky všechny domácí nájezdy s úspěchem odrážela. Méty se prosadily až v nastaveném čase prvního poločasu, ale sudí Abed branku kvůli ofsajdovému postavení neuznal.

Caen si připravilo na druhý poločas střídání, hostující kouč nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen a hra se měla změnit s příchodem Vincenta Bessata. To se ale nepodařilo. Caen sice srovnalo hru, ale žádnou šanci si vytvořit nedokázalo.

Bezbrankový stav nakonec prolomili domácí a to v 71. minutě, kdy odcentroval Balliu a Emmanuel Riviére s přispěním obránce da Silvy poslal Méty do vedení. Jenomže severofrancouzský celek výsledek neudržel a inkasoval hned o dvě minuty později. Po centru Fereta se trefil Deminguet a zajistil hostům bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele