3. kolo
18.08.2017 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Metz - AS Monaco 0:1

Hned dvanáct gólů loni Monaco nasázelo Métám, v nové sezóně se však jeho očekávané vítězství rodilo dosti ztuha. A o třech bodech pro knížecí klub rozhodl až dvanáct minut před koncem Radamel Falcao, který si během uplynulých třech kol připsal na své konto již svou pátou trefu a potvrdil své vedení v tabulce ligových střelců.

Podobně jako minulý týden se hosté museli obejít bez Kyliana Mbappého, jehož kouč Leonardo Jardim tentokrát neposadil ani na lavičku náhradníků. Zřejmě proto, aby se nezranil, a neklesla tak jeho cena na přestupovém trhu. I bez něj se podařilo Monacu vytvořit nový rekord Ligue 1 v podobě celkově patnácté výhry v řadě.

K prvnímu ohrožení hostující branky došlo poprvé v 9. minutě, to když se snažil zacílit Rony Lopes, nicméně brankář Didillon mezi třemi tyčemi pohotově zasáhl. Lemar pak neuspěl se svým přímým kopem, neboť míč usměrnil jen do zdi, a Joao Moutinho si pak ve 22. minutě rovněž vylámal zuby na pozorném a koncentrovaném Didillonovi.

Paradoxně se do největší příležitosti prvního dějství dostali sporadicky hrozící domácí, to když Jallowův centr na bližší tyči zachytil Roux, jehož zakončení zablokoval na poslední chvíli až vracející se obránce Jemerson. Ve 43. minutě na druhé straně ještě jednou vystřelil Rony Lopes, a balón jen těsně minul vzdálenější tyčku.

Po přestávce se na plac dostal Carrillo, aby trošku více rozhýbal ofenzívu Monaca, a ten málem udeřil po hodině hry. Jenže po centru Joaa Moutinha hlavičkoval pouze do tyčky. Znovu se v 68. minutě ozvaly také Méty, konkrétně zkušený Roux, jenž po rychlém brejku nemálo zaměstnal monackého gólmana Subašiče.

Čím více se blížil konec utkání, tím více ASM na hřišti dominoval. V 71. minutě podržel šance outsidera Didillon, který fantasticky zlikvidoval prudkou hlavičku Glika. Les Grenats nakonec tlaku neodolali. Exkluzivní centr vymyslel Ghezzal, Didillon snad poprvé v zápase zaváhal, když podcenil dráhu letu tohoto obloučku, a Falcao jednoduše trestal.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou odehrány 2 kola z Ligue 1 a v každém kole pouze v jednom zápase favorit prohrál Nebudu se zlobit , když to bude takhle dál pokračovat. Jen se vyhnout tomu výmrdu- tenhle zápas to snad nebude. Book to vidí na výhru hostu o 3 a více golu- o 2 a více by měla být jistota-1,96 taky pěkné .

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se dívám na rozpis zápasu. Nedivil bych se , kdyby Monaco v příštím kole doma proti Marseille vstřelilo více golu, než v tomto zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco- Marseille- tip napsán. .

Reagovat
klokan.paul

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele