18. kolo
16.12.2017 20:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Dijon FCO - Lille OSC 3:0

Fotbalisté Dijonu se vzpamatovali z výprasku od Guingampu jak nejlépe mohli a sami uštědřili vysokou porážku Lille. Hostům tedy nepomohlo ani odvolání Marcela Bielsy. Všechny branky padly už do poločasu, když se hned dvakrát prosadil Wesley Saïd a jednu branku si Lille vstřelilo samo.

Dijon si před týdnem uřízl ostudu, když s Guingampem prohrál vysoko 0:4 a na vlastním stadionu Gastona Gérarda se hodlal revanšovat. Proti Lille se mu to povedlo dokonale. Domácí měli skvělý začátek a na branku čekali pouze dvanáct minut. Abeid poslal do vápna načechraný centr, Wesley Saïd si na něj naběhl a hlavou se trefil pod břevno. Následně uběhlo sotva pět minut a Dijon už vedl 2:0. Wesley Saïd se tentokrát rozhodl zkusit střelecké štěstí ze střední vzdálenosti, práskl do míče a Maignan se natahoval marně.

Lille bylo absolutně zralé na ručník a do 36. minuty navíc inkasovalo po třetí. Sammaritano z úhlu napálil balón na branku Maignana, který nemohl zareagovat, neboť si vlastence vstřelil Fodé Ballo-Touré.

Lille po třetí inkasované brance sáhlo k prvnímu střídání a pak ještě jednou po změně stran, potřebný impuls to však nepřineslo. Dijon se ve druhém poločasu koncentroval na udržení pohodlného náskoku a hosty k ničemu výraznému nepouštěl. Tři branky v prvním poločase paradoxně druhému poločasu ublížily a až do závěrečného hvizdu se na hrací ploše již nic podstatného neudálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele