8. kolo
29.09.2017 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - Montpellier HSC 1:1

Obrat o body PSG nebo Monako? Žádný problém pro Montpellier. Celek z Okcitánie před týdnem ubránil hvězdy Paříže, aby o týden později v nastavení sebral body obhájci mistrovského titulu. Monako neudrželo vedení, v závěru srovnal hrdina zápasu Souleymane Camara.

Trenér knížecího klubu Jardim má o další vrásky na čele víc, jeho tým završil s Montpellierem nepovedený týden. Připomeňme, že v Lize mistrů dostalo Monako napráskáno od FC Porto.

Hosté o sobě dávali vědět už v průběhu prvního poločasu. Skvělou zasekávačkou se zbavil dvou bránících hráčů Mendes a po jeho střele musel tasit pohotový zákrok Subašič. Domácí byli směrem dopředu celkem bezzubí, Montpellier se podobně jako před týdnem s PSG skvěle bránil, nicméně ve 38. minutě přeci jenom inkasoval. Lopes rozkmital své rychlé nohy a brejkovou akci zakončil přihrávkou před prázdnou branku na Radamela Falcaa, pro kterého nebyl problém uklidit balón do sítě.

Žádná hitparáda to od Monaka nebyla, nicméně domácí vedli a trenér Jardim mohl být s výsledkem spokojen. Montpellier ale neřekl poslední slovo a rovněž ve druhém dějství hrál s obhájcem trofeje vyrovnanou partii. Deset minut před koncem měl na kopačce druhý gól Lemar, tváří v tvář brankáři Lecomtemu ani nastřílel, ani nepřihrával, zkrátka poslal balón obloučkem mimo. A Monako to mrzelo, protože ve druhé minutě nastavení poslali hosté centr do šestnáctky, Bérigaud vyhrál hlavičkový souboj a prodloužil na Souleymana Camaru, který rovněž hlavou srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kreteny opet zavahaji tip 2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele